Retur

Returnarea produsului/produselor comandate si livrate de DrinkTeam se va realiza exclusiv la adresa din Tunari, judetul Ilfov, Soseaua de Centura 30A, prin predarea personala a acestora de catre clientul cumparator ori prin expedierea lor, pe cheltuiala cumparatorului, prin FAN Courier, in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii. 

Mentionam ca produsele se vor returna in ambalajul original.

 

Pentru a trimite produsele retur, prin curierat este necesar sa ne transmiteti pe e-mail solicitarea dumneavoastra la adresa, contact@drinkteam.ro cu urmatoarele informatii:

 

- lista cu produsele propuse spre retur impreuna cu numarul de comanda;

- motivul returului;

- numarul de colete trimise spre retur ;

- adresa de preluare completa, numarul de telefon si intervalul orar de ridicare ;

- contul IBAN si numele complet al expeditorului ;

- adresa de e-mail.

 

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, timbrul deteriorat, etc. DrinkTeam.ro  va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea produselor.

Contravaloarea produselor comandate, livrate de DrinkTeam si ulterior returnate de catre clientul cumparator, in conditiile mai sus mentionate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, in contul transmis pe e-mail in termen de 14 zile lucratoare de la data livrarii returului.